Hibiscus Kombucha
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Este o apă din Pirinei, zahăr din trestie, ceai verde, suc de rodie, infuzie de hibiscus, din agricultura ecologică, dar dacă rodia și hibiscusul au ceva, este o putere antioxidantă care elimină sughițul.
Indicație
Kombutxa Ginger de Kombutxa este un ceai cu o gamă largă de componente bioactive care sunt digerate, absorbite și metabolizate de organism, care își exercită efectele la nivel celular. Analizele concluzionează că kombucha conține: aminoacizi, drojdii benefice, bacterii, enzime, vitamina B, vitamina B6, acid gluconic, acid lactic, acid acetic și acid zaharic
Mod de preluare
Nu agitați, serviți rece. Deschideți cu grijă.
Condiții de depozitare
Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma in 7 zile.
Ingrediente
Apa, zahar din trestie*, suc de rodie* (0,38%), floare de hibiscus* (0,30%), ceai verde* (0,10%) si cultura kombucha. *Producție ecologică.
Certificat
ES-ECO-019-CT
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați0.21 G
-
Zaharuri0.09 G
-
Proteinele0.7 G
-
SareG
-
Fibre dieteticeG
-
Valoare energetică1 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.