Crema calmeaza pielea sensibila
Descriere
Crema hidratantă de zi pentru piele sensibilă oferă pielii un efect calmant și hidratant. Este ideală pentru pielea reactivă predispusă la roșeață, bogată în lipide reparatoare cu efect reparator.
Proprietăți și beneficii ale Crema calmeaza pielea sensibila
Pielea sensibilă se întâlnește în principal la persoanele cu un strat hidrolipidic insuficient Schimbările bruște de temperatură, stresul, soarele și poluarea sunt factori foarte nefavorabili pentru acest tip de piele, care se caracterizează prin roșeață variabilă. Crema de zi hidratanta Calm pentru ten sensibil este o formula bogata in lipide reparatoare, cu efect reparator, esentiala pentru ingrijirea zilnica a pielii.
Uleiurile vegetale de migdale si alune prezente in formula actioneaza ca hidratant si hranitor pentru pielea sensibila. La fel, extractele de rozmarin, lamaie, stanjenel, musetel si sunatoare exercita o actiune dermoprotectoare, regeneranta si calmanta.
Apele florale de trandafir bulgaresc, floare de portocal, rozmarin si lavanda imbunatatesc nivelul de hidratare cu o dubla actiune tonica si calmanta.
Este compus dintr-o sinergie de Uleiuri Esențiale pe bază de Lămâie, Mușețel, Ylang-Ylang, Lavandin și Lemn de Trandafir, ideal pentru pielea cea mai sensibilă.
Crema de față CALM, ca și cremele pentru toată ziua din gama noastră Essentially Beautiful, conține o protecție solară minerală pe bază de TiO2 și ZnO.
Cum să aplic Crema calmeaza pielea sensibila?
Facial. Utilizați zilnic în fiecare dimineață după curățare cu emulsia de curățare Ylang-Ylang și tonifierea pielii cu ape florale. Aplicați crema în cantitatea corespunzătoare, masând ușor fața, gâtul și decolteul dacă doriți.
Pentru aplicarea produsului sub forma unui masaj delicat pe fata, gat si decolteu. Completați-vă tratamentul pe timp de noapte cu Serul Facial Calm.
Compoziția Crema calmeaza pielea sensibila
Apă (aqua), ulei de prunus amygdalus dulcis (migdale dulci), propandiol, ulei de semințe de corylus avellana (alun), trigliceridă caprilic/capric, glicerină, oxid de zinc, stearat de gliceril, alcool cetearilic, dioxid de titan [nano], rosmarinusemary (rosmarinusemary) ) apă din frunze, distilat de flori de rosa damascena, distilat de flori de citrus aurantium amara (portocal amar)**, apă de flori de lavandula angustifolia (lavandă), proteină de grâu hidrolizată cu palmitoil de potasiu, ulei de coajă de citrus medica limonum (lămâie), miere (sau) mel, ulei de flori de cananga odorata, ulei de lemn de aniba rosaeodora (lemn de trandafir), ulei de lavandula hybrida, ulei de santolina chamaecyparissus ceară de albine (sau) cera alba, ulei de semințe de helianthus annuus (floarea soarelui), extract de flori de robinia pseudoacacia, ulei de viola odorata, ulei de cocos nucifera (nucă de cocos), extract de muguri de picea excelsa glicină ulei de soia (soia), extract de rădăcină de stejar, extract de floare de chamomilla recutita (matricaria)**, extract de hypericum perforatum, extract de rădăcină de iris florentina extract de frunze de rosmarinus officinalis (rozmarin), extract de fructe de citrus medica limonum (lămâie), extract de propolis, glucoză, fructoză, acid polihidroxistearic, alumină, acid stearic, acid sorbic, gumă dehidroxantan, silice, acid diacetinic fitic, squalen, beta-sitosterol, pentetat de pentasodiu, tocoferol dioxid de titan, oxid de argint, linalol*, limonen* benzoat de benzil*, citral* geraniol*, farnesol*, eugenol*, citronelol*, cumarină*. *componente naturale ale uleiurilor esențiale/ componente naturale ale uleiurilor esențiale. **ingrediente din agricultura ecologică / ingrediente organice.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.