Bara de presare din lemn pentru fermentarea borcanelor
Valori ale produsului
-
Lucrat manual
Descriere
Bara tamper pentru borcan de fermentare din lemn Schmitt este un accesoriu din lemn pentru extragerea sucului și împingerea legumelor pe fundul borcanelor de fermentare, evitând pungile de aer.
Indicație
Realizat din lemn de fag, acest baton se foloseste la introducerea legumelor ce urmeaza a fi fermentate in borcanul de fermentare deoarece faciliteaza: extragerea sucului din legume prin spargerea fibrelor, eliberarea eventualelor pungi de aer cuprinse intre masa vegetala, compactarea fiecarui strat și asigurându-vă că legumele sunt complet scufundate în lichid. Astfel, se poate asigura succesul acestei etape importante din procesul de fermentare.
Caracteristici:
- Fabricat manual din lemn de fag.
- Material absolut sigur.
- Fara lacuri.
- Cu suficientă lungime pentru a ajunge la fundul borcanului de fermentație.
Mod de preluare
Se recomandă spălarea manuală și uscarea la aer după fiecare utilizare.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Compoziția Bara de presare din lemn pentru fermentarea borcanelor
Lemn de plajă.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.