Tava pentru creponare 26 cm / 2 cm inaltime
Descriere
Tigaie antiaderenta SKK, tigaie sanatoasa, de cea mai inalta calitate si total fara toxice. Special conceputa pentru realizarea crepelor, omletelor, clatitelor, clatitelor... Tava pentru creponare cu diametrul de 24 si 26 cm iar marginea este de 2 cm pe o parte si mai mica pe cealalta, pentru a facilita alunecarea creponului sau omletei.
Indicație
Corp din aluminiu turnat, care promovează conducerea căldurii și reduce greutatea. Turnare in matrita si fara rosturi, pentru distribuirea uniforma a caldurii, atat pe baza cat si pe pereti. Consum redus de energie și eficiență bună în menținerea căldurii. Aluminiul corpului tăvii nu intră niciodată în contact cu alimentele, deoarece este complet etanșat și izolat de stratul antiaderent cu 4 straturi.
Antiaderență netedă din seria profesională ILAG®: fabricată din PTFE armat cu titan, fără PFOA, metale grele, solvenți și nanotehnologie. Suprafața antiaderentei este netedă și moale, este formată din 3 straturi (4 straturi dacă se numără baza), al căror exterior este stratul de PTFE, proiectat pe stratul care conține titanul. Dacă PTFE se deteriorează, stratul de dedesubt este complet netoxic.
Seria 11 - Diamant 3000 de la Skk: cea mai înaltă gamă de calitate SKK și cea mai înaltă de pe piață.
Potrivit pentru plite pe gaz, electrice sau ceramice. Nu este potrivit pentru inducție (pentru mașinile de gătit cu inducție sunt disponibile aparatele de creponat SKK Titanium seria 2000).
Neaderență perfectă, rezistență și durabilitate mare.
Mânerul aparatului de creponat este rezistent la temperaturi de până la 260ºC, astfel încât acest aparat de creponat poate fi introdus în cuptor.
Curățare ușoară: se recomandă spălarea după fiecare utilizare. Spălați manual cu un tampon de curățat neabraziv și detergent pentru îndepărtarea grăsimilor. Nu puneți în mașina de spălat vase. Mai multe detalii în Sfaturi pentru întreținerea și curățarea Skk și a altor produse antiaderente din PTFE.
Această tigaie pentru crepe nu folosește un capac.
Mod de preluare
Gătiți întotdeauna cu lichid sau grăsime între mâncare și suprafața tigaii pentru a evita formarea rășinii de gudron. Dacă se formează, se recomandă să adăugați câteva picături de săpun și să fierbeți cu apă câteva minute pentru a o îndepărta.
Se incinge la foc mediu, niciodata cu focul la maxim pana cand tigaia ajunge la temperatura si apoi variaza temperatura in functie de gatirea dorita.
Se recomandă curățarea manuală după fiecare utilizare cu un tampon de curățat și un săpun blând care este capabil să îndepărteze grăsimea acumulată pe suprafața tavii. Prezența sa previne nelipirea prin arderea grăsimilor în utilizările ulterioare.
Evitați spălarea tigaii în mașina de spălat vase, deoarece sarea de spălat vase deteriorează stratul antiaderent.
Folosiți ustensile de silicon atât pentru gătit, cât și pentru stivuirea ustensilelor pentru a evita deteriorarea stratului antiaderent.
Nu depozitați niciun aliment în tigaie (de exemplu orez) sau orice tip de aliment acid pentru a preveni deteriorarea stratului antiaderent al acidului (gătit cu roșii, oțet etc.).
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.