Caserola 32 cm / 8 cm inaltime
Descriere
Caserola ecologica SKK, calitate superioara, cu antiaderent ranforsat cu titan. Disponibil în 5 mărimi diferite.
Indicație
Caserola antiaderenta SKK, ustensile de bucatarie sanatoase, de cea mai inalta calitate si total fara toxice. Caserola de 20, 24, 26, 28 si 32 cm in diametru si 8 cm in inaltime.
Caracteristicile caserolei de ceramică și gaz SKK
- Corp din aluminiu turnat, care promovează conducerea căldurii și reduce greutatea. Turnare in matrita si fara rosturi, pentru distribuirea uniforma a caldurii, atat pe baza cat si pe pereti. Consum redus de energie și eficiență bună în menținerea căldurii. Aluminiul corpului tăvii nu intră niciodată în contact cu alimentele, deoarece este complet etanșat și izolat de stratul antiaderent cu 4 straturi.
- Antiaderență netedă din seria profesională ILAG®: fabricată din PTFE armat cu titan, fără PFOA, metale grele, solvenți și nanotehnologie. Suprafața antiaderentei este netedă și este formată din 3 straturi (4 straturi dacă se numără baza), al căror exterior este stratul de PTFE, proiectat pe stratul care conține titanul. Dacă PTFE se deteriorează, stratul de dedesubt este complet netoxic.
- Seria 11: gama SKK de cea mai înaltă calitate și cea mai înaltă de pe piață.
- Potrivit pentru sobe pe gaz, electrice sau ceramice. Nu este potrivit pentru inducție (pentru aragazele cu inducție sunt disponibile oale SKK).
- Neaderență perfectă, rezistență și durabilitate mare.
- Mânerele caserolei rezistă la temperaturi de până la 260 ° C, astfel încât poate fi introdusă în cuptor.
- Curățare ușoară: Sfaturi pentru întreținerea și curățarea Skk și a altor elemente antiaderente din PTFE.
- Include capac de sticla.
- 32 x 8 caserolă: 26,5 cm bază +/-1cm. Greutate: 3,5 kg.
- Caserolă și capac
Întreținerea și curățarea caserolei Skk
- Gătiți întotdeauna cu lichid sau grăsime între alimente pentru a evita formarea rășinii de gudron. Dacă se formează, se recomandă să adăugați câteva picături de săpun și să fierbeți cu apă câteva minute pentru a o îndepărta.
- Se incinge la foc mediu, niciodata cu focul la maxim pana cand caserola ajunge la temperatura si apoi variaza temperatura in functie de gatirea dorita.
- Curățarea mâinilor este recomandată după fiecare utilizare cu un tampon de curățat și un săpun blând care este capabil să îndepărteze grăsimea acumulată pe suprafață. Prezența sa previne nelipirea prin arderea grăsimilor în utilizările ulterioare.
- Evitați spălarea în mașina de spălat vase, deoarece sarea de spălat vase deteriorează stratul antiaderent.
- Folosiți ustensile de silicon atât pentru gătit, cât și pentru stivuirea ustensilelor pentru a evita deteriorarea stratului antiaderent.
- Nu depozitați niciun aliment în oală (de exemplu orez) sau orice tip de aliment acid pentru a preveni deteriorarea învelișului antiaderent al acidului (gătit cu roșii, oțet etc.).
Compoziția Caserola 32 cm / 8 cm inaltime
Corp din aluminiu turnat, antiaderent neted din seria profesională ILAG din PTFE armat cu titan, fără PFOA, metale grele, solvenți și nanotehnologie.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.