Aparat cu abur 20 cm (baza + capac)
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Aparat de sticlă sau accesoriu pentru gătit la abur, cu capac: de așezat pe oale sau tigăi de 20 sau 24 cm (există două dimensiuni de aburi).
Gătitul cu abur este cea mai sănătoasă metodă de gătit, cu cel mai inofensiv material: sticla.
Acest aburi de sticlă este perfect pentru toate legumele, ideal pentru a găti peștele și carnea albă într-un mod sănătos.
Indicație
Atat recipientul pentru alimente cat si capacul sunt din sticla Pyrex.
Este stivuibil: dacă se dorește, se pot folosi două aburi de 24 cm, una peste alta, sau două aburi de 20 cm.
Puneți accesoriul perforat peste o oală sau cratiță cu diametrul de 20 sau 24 cm, unde apa fierbe. Nu ai nevoie de nimic altceva.
Acoperiți și gătiți timp de 10-30 de minute, în funcție de mâncare și dimensiune.
Menține nutrienții maximi fără a depăși 100 ° C în temperatură. De asemenea, nu se diluează vitamine sau minerale în apa de gătit. Păstrează toată culoarea, aroma și savoarea alimentelor.
Apa de gatit poate fi asezonata cu ierburi, pentru aroma, sau puteti folosi un bulion.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.