Condimente
Condimentele sunt condimente de origine vegetală care au fost folosite în mod tradițional pentru conservarea alimentelor. Exista diferite tipuri de condimente, obtinute din frunzele, semintele sau scoarta diferitelor plante aromatice, cu proprietati sanatoase interesante care vor da o nota speciala retetelor tale. Cunoaște-i!
Condimentele sunt condimente de origine vegetală care au fost folosite în mod tradițional pentru conservarea alimentelor. Exista diferite tipuri de condimente, obtinute din frunzele, semintele sau scoarta diferitelor plante aromatice, cu proprietati sanatoase interesante care vor da o nota speciala retetelor tale. Cunoaște-i!
Filtru după
Sortează după
- Sonnentor
Condimente pentru grătar cu alge Nori și flori organice
30 G19,86 LEI As low as 18,87 LEI - NATURCID
Condiment pentru turtă dulce Hansel și Gretel
60 G de pulbere28,80 LEI As low as 27,36 LEI - Artemis
Prajituri ecologice din turta dulce (amestec de condimente)
30 G15,40 LEI As low as 14,63 LEI
Condimentele sunt condimente de origine vegetală care au fost folosite în mod tradițional pentru conservarea alimentelor. Exista diferite tipuri de condimente, obtinute din frunzele, semintele sau scoarta diferitelor plante aromatice, cu proprietati sanatoase interesante care vor da o nota speciala retetelor tale. Cunoaște-i!
Tipuri de condimente
Varietatea de tipuri de condimente este la fel de largă ca lumea plantelor. Pe de o parte avem mirodenii dulci, precum scorțișoara, vanilia sau nucșoara, care sunt utilizate pe scară largă la copt, dar și la prepararea unor preparate de inspirație orientală.
Condimentele iute ne vin din Est, începând cu piper (alb, negru, cayenne, roz...) și continuând cu boia, ardei iute sau ardei iute. La rândul lor, condimentele aromatice adaugă savoare preparatelor și în multe cazuri sunt înlocuitori de sare. Acestea acoperă condimente foarte populare precum usturoiul, pătrunjelul, menta sau muștarul, dar și condimentele sănătoase de origine mai exotică precum turmericul sau ghimbirul.
Mai puțin cunoscute, dar și utilizate pe scară largă în gătit, sunt condimentele amare precum susanul sau cardamomul, care trebuie folosite cu moderație datorită aromei lor puternice.
amestecuri de condimente
Amestecurile de condimente sunt combinații de condimente și ierburi pentru utilizare în gătit, foarte populare în unele țări. Cele mai cunoscute sunt curry (cu piper, turmeric, coriandru și chimen) și garam masala (piper de chimen, coriandru, cardamom, cuișoare, foi de dafin, scorțișoară etc.), precum shichimi japonez, cinci condimente chinezești, marocan Ras El Hanout... Încearcă să le adaugi la rețetele tale și vei vedea!
Satisfied customers
Bazat pe 136.627 de recenzii
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.