Drojdie
Drojdia nu este doar esențială pentru prepararea produselor de panificație, patiserie și cofetărie din așa-numitul aluat, dar unele tipuri de drojdie sunt și un supliment alimentar sănătos cu proprietăți surprinzătoare. Este un produs natural fascinant pentru că este „viu” și se prepară foarte ușor chiar și acasă. Găsiți toate tipurile de drojdie pe care le doriți la Naturitas : drojdie naturală, drojdie de bere, drojdie de orez roșu etc.
Drojdia nu este doar esențială pentru prepararea produselor de panificație, patiserie și cofetărie din așa-numitul aluat, dar unele tipuri de drojdie sunt și un supliment alimentar sănătos cu proprietăți surprinzătoare. Este un produs natural fascinant pentru că este „viu” și se prepară foarte ușor chiar și acasă. Găsiți toate tipurile de drojdie pe care le doriți la Naturitas : drojdie naturală, drojdie de bere, drojdie de orez roșu etc.
Filtru după
Sortează după
- Abbaye de Sept-Fons
Germalevure (germeni de grâu și drojdie de bere)
250 G22,26 LEI As low as 21,15 LEI
Drojdia nu este doar esențială pentru prepararea produselor de panificație, patiserie și cofetărie din așa-numitul aluat, dar unele tipuri de drojdie sunt și un supliment alimentar sănătos cu proprietăți surprinzătoare. Este un produs natural fascinant pentru că este „viu” și se prepară foarte ușor chiar și acasă. Găsiți toate tipurile de drojdie pe care le doriți la Naturitas : drojdie naturală, drojdie de bere, drojdie de orez roșu etc.
Ce este drojdia
Drojdia este numele unei familii de ciuperci care sunt folosite în panificație și cofetărie pentru fermentarea aluatului, pentru a-l face să „crească” și să dobândească textura dorită. Cunoscută din cele mai vechi timpuri, drojdia face posibil ca pâinea, prăjiturile și alte produse să aibă moliciunea și spongiozitatea corespunzătoare pentru consum. De aceea folosirea drojdiei este esentiala in multe retete de acest tip.
Tipuri de drojdie
Principalele tipuri de drojdie sunt drojdia naturală, cunoscută și sub denumirea de drojdie „vii”, și drojdia chimică sau praful de copt. Diferența este că primul este format din ciuperci active care fermentează și transformă aluatul, în timp ce al doilea este un produs chimic care imită efectele drojdiei naturale.
Dintre tipurile de drojdie naturală, aluatul sau aluatul este cel mai cunoscut. Este un amestec de apă și făină care nu are adaos de drojdie, dar se lasă să se odihnească până când își generează proprii fermenti. Este drojdia folosită la prepararea pâinii, motiv pentru care este cunoscută și sub numele de drojdie de brutărie.
Datorită proprietăților lor, există drojdii care servesc ca suplimente alimentare, cum ar fi drojdia de bere, care este foarte hrănitoare, sau drojdia roșie de orez, care reduce colesterolul.
Satisfied customers
Bazat pe 136.627 de recenzii
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.