Zahăr
Cine a spus că consumul de zahăr este rău? Dacă este consumat cu moderație, zahărul este un produs natural care oferă energie, precum și vitamine și minerale. Descoperă mai multe!
Cine a spus că consumul de zahăr este rău? Dacă este consumat cu moderație, zahărul este un produs natural care oferă energie, precum și vitamine și minerale. Descoperă mai multe!
Filtru după
Sortează după
- Va fi disponibil în curând.Tierra Madre Oxfam Intermón
Panela organica cu boabe fine
500 G12,82 LEI As low as 12,18 LEI - Va fi disponibil în curând.Raab
Zahăr premium de mesteacăn xilitol
750 G79,15 LEI As low as 75,19 LEI - Va fi disponibil în curând.Naturata
Pudră de zahăr brut din trestie
200 G11,59 LEI As low as 11,01 LEI - Va fi disponibil în curând.Sapore di Sole
Zahăr crud din trestie
1 Kg26,06 LEI As low as 24,76 LEI - Va fi disponibil în curând.Primeal
Zahăr integral din trestie de zahăr
1 Kg35,67 LEI As low as 33,89 LEI - Va fi disponibil în curând.Ecoidees
Zahăr pudră de nucă de cocos OGANIC
250 G de pulbere27,37 LEI As low as 26,00 LEI - Va fi disponibil în curând.Alternativa3
Zahăr din trestie de glazură Bio-FT
5 Kg194,80 LEI As low as 185,06 LEI - Va fi disponibil în curând.Ecoidees
Zahăr organic Thnot din flori de palmier
300 G22,19 LEI As low as 21,08 LEI
Cine a spus că consumul de zahăr este rău? Dacă este consumat cu moderație, zahărul este un produs natural care oferă energie, precum și vitamine și minerale. Descoperă mai multe!
În afară de zahărul alb, astăzi există multe tipuri de zahăr organic potrivite pentru toate tipurile de nevoi. De exemplu, zahăr brun, zahăr brun integral, zahăr din trestie, zahăr de mesteacăn, zahăr de cocos etc. Alte soiuri, cum ar fi panela, care este făcută cu zahăr nerafinat, sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare.
Diferența dintre zahăr alb, brun și integral
Zahărul alb, cel mai cunoscut, este obținut din sfeclă sau trestie de zahăr și suferă un proces de rafinare care îi conferă culoarea caracteristică. La rândul său, zahărul brun este preparat într-un mod similar cu cel alb, dar se adaugă melasă (sucul de trestie), care îi conferă o culoare și o aromă distinctă. În cele din urmă, zahărul brun integral este zahăr nerafinat, mai lipicios și mai dulce.
Ce tip de zahăr este mai sănătos? Procesul de producție este similar în toate cele trei cazuri, astfel încât proprietățile zahărului variază puțin; Deși zahărul brun integral este cel mai puțin procesat și, prin urmare, reține mai mulți nutrienți.
Panela și alte tipuri de zaharuri
Deși în Europa bem mai ales zahăr din sfeclă, zahărul din trestie de zahăr, baza unor produse precum panela, este din ce în ce mai prezent. Panela este o pastă obținută din sirop de zahăr din trestie nerafinat, care are toate beneficiile zahărului integral brun și se prezintă sub formă de bloc sau măcinat.
Pe lângă zahărul din trestie și sfeclă, există și alte tipuri de zahăr precum zahărul de mesteacăn sau zahărul de cocos. Sunt înlocuitori de zahăr cu beneficii suplimentare.
Satisfied customers
Bazat pe 136.627 de recenzii
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.