Ciocolata
Cu siguranță nu există un produs natural care să fie la fel de popular și benefic ca ciocolata. Este hrănitor, antioxidant, stimulator, protejează inima, întărește memoria... și este și delicios!
Cu siguranță nu există un produs natural care să fie la fel de popular și benefic ca ciocolata. Este hrănitor, antioxidant, stimulator, protejează inima, întărește memoria... și este și delicios!
Filtru după
Sortează după
- Alternativa3
Acoperire de ciocolata 70% cacao organica
1 Kg de pulbere126,91 LEI As low as 120,56 LEI - Frankonia
Ciocolată caramel sărată bio vegană
100 G (Bomboane - Ciocolată)23,34 LEI As low as 22,17 LEI - Chocolates Sole
72% ciocolată amară cu migdale și stevie
100 G (Cacao - Migdale)17,75 LEI As low as 16,86 LEI - Vegetalia
Ciocolata neagra organica cu scortisoara
100 G (Ciocolată - Scorţişoară)23,75 LEI As low as 22,56 LEI
Cu siguranță nu există un produs natural care să fie la fel de popular și benefic ca ciocolata. Este hrănitor, antioxidant, stimulator, protejează inima, întărește memoria... și este și delicios!
Cu toate acestea, nu toate tipurile de ciocolată sunt la fel de benefice: ciocolata cu lapte nu este la fel cu ciocolata pură; Nici ciocolata industrială nu este la fel de sănătoasă precum ciocolata ecologică, organică sau bio. Descoperă diferența și află care este cea mai bună ciocolată!
tipuri de ciocolată
Ciocolata este făcută din fructele de cacao, un copac care crește în regiunile calde. Cacao pura este amara, asa ca pentru prepararea ciocolatei se adauga unt si zahar. De acolo se pot incorpora si alte ingrediente care ne ofera diverse tipuri de ciocolata:
- Ciocolata neagra: trebuie sa aiba cel putin 43% cacao, daca este mai mare de 50-70% ar fi ciocolata "pura".
- Ciocolata cu lapte: se adauga lapte. Are o aromă mai blândă, dar și mai grăsime.
- Ciocolata alba: nu contine pudra de cacao, doar unt de cacao, lapte, zahar si arome.
In plus, putem avea ciocolata cu nuci, ciocolata cu fructe si alte prezentari in afara de clasicul baton de ciocolata, precum crema de ciocolata sau niburi de cacao. În general, cu cât conținutul de cacao pură este mai mare, cu atât ciocolata este mai sănătoasă.
Ciocolata organica, organica sau bio
Ciocolata organică, cunoscută și sub denumirea de ciocolată organică sau bio, este un tip de ciocolată care este făcută cu cacao din ferme durabile, care nu folosesc pesticide și alți agenți chimici. Produsul este manipulat cât mai puțin posibil, fără a adăuga conservanți sau aditivi inutile. Rezultatul este o ciocolată mai sănătoasă și mai benefică atât pentru planetă, cât și pentru comunitățile care produc cacao.
Satisfied customers
Bazat pe 136.627 de recenzii
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.