Alge marine pentru gătit
Alge comestibile, darul mării pentru a te bucura de o alimentație mai sănătoasă. Deși fac parte din dieta unor culturi de milenii, algele marine comestibile sunt o descoperire relativ recentă pentru palatele occidentale.
Alge comestibile, darul mării pentru a te bucura de o alimentație mai sănătoasă. Deși fac parte din dieta unor culturi de milenii, algele marine comestibile sunt o descoperire relativ recentă pentru palatele occidentale.
Filtru după
Sortează după
Alge comestibile, darul mării pentru a te bucura de o alimentație mai sănătoasă. Deși fac parte din dieta unor culturi de milenii, algele marine comestibile sunt o descoperire relativ recentă pentru palatele occidentale.
Gătitul algelor marine este o sursă excelentă de iod, fosfor, calciu, fier și alte vitamine și minerale. Mai mult, varietatea sa mare și diferitele prezentări oferite de Porto Muiños, Algamar și alte mărci ne permit să le încorporăm în dieta noastră în multe feluri.
Pregătește o salată de alge marine wakame cu castraveți, susan sau verdețurile și legumele tale preferate, combinând diferite texturi și arome. Descoperiți toate posibilitățile algei nori, folosite mai ales la prepararea sushi, dar o puteți folosi și pe pâine prăjită, în sosuri sau pentru a face burritos delicioase, tacos sau wrap-uri vegetariene.
Dintre algele marine comestibile se remarcă și algele kombu, cu un conținut ridicat de proteine și fier, care o fac excelentă pentru gătit vegan. Gătiți-l cu leguminoase, paste, într-o omletă sau pe pâine prăjită delicioasă. O altă algă comestibilă încă puțin cunoscută este cochayuyo, din Chile și cu un mare aport de fibre care o face foarte digestivă.
Transformă marea în noua ta grădină cu alge marine comestibile. Încearcă-le!
Satisfied customers
Bazat pe 136.627 de recenzii
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.