Grâu
Grâul este o cereală sănătoasă care oferă proteine vegetale, vitamine, minerale, acid folic și alți nutrienți necesari alimentației noastre. În plus, are un conținut scăzut de grăsimi și sodiu, astfel încât poate face parte din orice dietă sănătoasă în oricare dintre diversele sale soiuri: grâu alb, speltă, tărâțe, bulgur, germeni de grâu...
Grâul este o cereală sănătoasă care oferă proteine vegetale, vitamine, minerale, acid folic și alți nutrienți necesari alimentației noastre. În plus, are un conținut scăzut de grăsimi și sodiu, astfel încât poate face parte din orice dietă sănătoasă în oricare dintre diversele sale soiuri: grâu alb, speltă, tărâțe, bulgur, germeni de grâu...
Filtru după
Sortează după
- Va fi disponibil în curând.NaturGreen
Iarbă de grâu ecologică
150 G (Grâu)31,59 LEI As low as 30,01 LEI
Grâul este o cereală sănătoasă care oferă proteine vegetale, vitamine, minerale, acid folic și alți nutrienți necesari alimentației noastre. În plus, are un conținut scăzut de grăsimi și sodiu, astfel încât poate face parte din orice dietă sănătoasă în oricare dintre diversele sale soiuri: grâu alb, speltă, tărâțe, bulgur, germeni de grâu...
In plus, pentru persoanele cu boala celiaca, exista si unele tipuri de grau fara gluten, precum hrisca. Le ai pe toate în Naturitas!
Principalele tipuri de grâu
Cel mai cunoscut tip de grâu se numește grâu comun sau grâu alb, folosit la fabricarea majorității produselor de panificație și patiserie. De aceea este cunoscut și sub numele de grâu de pâine. Pe de altă parte, grâul dur este folosit pentru a face paste, al căror conținut mai mare de gluten le face mai rezistente.
Opțiuni precum spelta câștigă progresiv teren, o varietate mult mai veche decât grâul comun, mai digerabilă și cu mai multă valoare nutritivă. Germeni de grâu, care este extras dintr-o parte din boabele de grâu, de obicei sub formă de ulei, este, de asemenea, consumat din ce în ce mai mult.
Un alt derivat al grâului este bulgurul, care este făcut prin gătirea boabelor de grâu și este foarte energic. Când măcinam coaja exterioară a bobului de grâu, obținem tărâțe, care sunt foarte bogate în fibre și ajută la combaterea constipației.
Grâu fără gluten pentru celiaci
In cazul persoanelor cu boala celiaca sau intoleranta la gluten, exista cateva alternative precum hrisca. În realitate, nu este o cereală, ci mai degrabă sămânța unei alte plante decât grâul, care pe lângă faptul că este fără gluten este bogată în vitamine și minerale. Făina de hrișcă este folosită pentru a face pâine și alte produse de patiserie și cofetărie.
Satisfied customers
Bazat pe 136.627 de recenzii
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.