Dragă
Foarte popular în Africa și Asia, meiul este din ce în ce mai folosit în alimente naturale datorită caracteristicilor sale nutriționale. Proprietățile meiului includ un aport ridicat de energie, vitamine și minerale. În plus, are un conținut scăzut de grăsimi și sodiu și fără gluten, ceea ce îl face ideal pentru persoanele cu boală celiacă.
Foarte popular în Africa și Asia, meiul este din ce în ce mai folosit în alimente naturale datorită caracteristicilor sale nutriționale. Proprietățile meiului includ un aport ridicat de energie, vitamine și minerale. În plus, are un conținut scăzut de grăsimi și sodiu și fără gluten, ceea ce îl face ideal pentru persoanele cu boală celiacă.
Filtru după
Sortează după
Foarte popular în Africa și Asia, meiul este din ce în ce mai folosit în alimente naturale datorită caracteristicilor sale nutriționale. Proprietățile meiului includ un aport ridicat de energie, vitamine și minerale. În plus, are un conținut scăzut de grăsimi și sodiu și fără gluten, ceea ce îl face ideal pentru persoanele cu boală celiacă.
La Naturitas găsești toate tipurile de mei de care ai nevoie pentru a pregăti rețete delicioase sănătoase sau vegane: mei de cereale, mei decojit, mei umflat, fulgi de mei...
Proprietățile meiului
Meiul este o cereală consumată pe scară largă în Asia și Africa care se remarcă prin valoarea sa energetică și conținutul ridicat de vitamina B, care întărește sistemul imunitar și sănătatea pielii. De asemenea, conține mai multe minerale, în principal fier și magneziu. Mai mult, o alta dintre proprietatile meiului este ca nu contine gluten, ceea ce il face potrivit pentru persoanele cu boala celiaca.
Datorita caracteristicilor si digestibilitatii sale, este un produs recomandat oricui se angajeaza in alimentatia naturala. În plus, consumul de mei este indicat în special în cazuri de oboseală și slăbiciune fizică, în timpul sarcinii sau alăptării sau în situații stresante. Meiul pentru sportivi este, de asemenea, foarte recomandabil datorită conținutului său ridicat de energie, precum și meiul pentru pierderea în greutate, deoarece este sărac în grăsimi și bogat în fibre.
Cum să gătești mei
Fiind o sămânță, meiul necesită un proces de preparare asemănător cu orezul. Pentru a găti mei, trebuie să-l gătiți timp de o jumătate de oră, asigurându-vă că nu îl gătiți prea mult, pentru a nu deveni învechit sau praf. Apoi, doar scurgeți-l și este gata de adăugat la tot felul de rețete cu mei. Il putem folosi in multe feluri de mancare, de la salate si cartofi prajiti, pana la chiftele si burgeri vegani, creme sau chiar supe.
Satisfied customers
Bazat pe 136.627 de recenzii
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.