- Categorii de Acasa si bucatarie
-
-
Tigăi și oale
Tigaile sunt cel mai versatil instrument din bucatarie si le folosim pentru a gati toate tipurile de mancare, carne, peste, legume, oua, preparate pentru micul dejun si chiar pentru a combina pastele, orez, leguminoase sau cartofi cu accesorii gatite in prealabil
Tigaile sunt cel mai versatil instrument din bucatarie si le folosim pentru a gati toate tipurile de mancare, carne, peste, legume, oua, preparate pentru micul dejun si chiar pentru a combina pastele, orez, leguminoase sau cartofi cu accesorii gatite in prealabil
Filtru după
Sortează după
105 produse
105 produse
105 produse
- Espressions
Oala sub presiune multicooker de 5,7 L din otel inoxidabil
1 unitate1.005,03 LEI As low as 954,78 LEI - Visions
Caserola din sticla chihlimbar cu capac din sticla 0.8L
1 unitate207,38 LEI As low as 197,01 LEI
Tigaile sunt cel mai versatil instrument din bucatarie si le folosim pentru a gati toate tipurile de mancare, carne, peste, legume, oua, preparate pentru micul dejun si chiar pentru a combina pastele, orez, leguminoase sau cartofi cu accesorii gatite in prealabil
Există o mare varietate de tigăi, din punct de vedere al dimensiunilor, formelor sau materialelor și deși în general nu știm pentru ce este fiecare soi, adevărul este că au întrebuințări specifice și se diferențiază și prin faptul că sunt sau nu potrivite pentru diferite tipuri de gătit:
1. vitroceramica
2. Inductie
3. Gaz
4. Electrice
5. Cuptor
Tipuri de tigăi
Una dintre modalitățile de clasificare a tigăilor este după forma și caracteristicile lor, care vă oferă informații despre utilizarea lor:
Tigaile si tigaile omlete pentru crepe, clatite sau clatite au peretii mai degraba josi si sunt disponibile in diferite marimi, dar ceea ce le caracterizeaza cel mai mult este faptul ca au o buna antiaderenta si o buna conducere a caldurii.
Tigăile, tigăile, tigăile wok și tigăile adânci se caracterizează prin faptul că au pereții mai înalți, unele mai înalți decât altele, sunt tigăi cu o mare varietate de dimensiuni, au o distribuție foarte bună a căldurii și în raport cu Primele două sunt capabile de a rezista la fierbere la foc mare.
Tigăile pentru grătar au laturile drepte, au în general formă pătrată și au înălțimi pe toată suprafața.
Tigaie pe materiale
- Tigăi ceramice: nu eliberează substanțe toxice dacă sunt răzuite, potrivite pentru gătit la temperatură scăzută sau medie, gradul de nelipicire este scăzut și necesită întreținere ridicată.
- Tigăi de cupru: ușoare, cu o bună distribuție a căldurii și funcționează bine pentru gătit la foc mic până la mediu.
- Tigaie din fonta: durabile, rezistente, versatile, buna distributie a caldurii si rezistente la temperaturi ridicate. Au un cost mai mare.
- Tigăi din oțel inoxidabil: nu ruginesc, nu au o distribuție foarte omogenă a căldurii și necesită o îngrijire specială.
- Tigăi din aluminiu forjat: opțiuni ușoare și ieftine.
- Tigăi din titan: puțin mai grele decât altele, vă permit să gătiți cu mai puțin ulei, să distribuiți bine căldura și nu necesită multă întreținere.
- Tigăi de sticlă: nu eliberează substanțe toxice sau metale grele, funcționează bine la gătit la temperaturi scăzute sau medii și materialul lor este neporos, deci nu păstrează mirosurile sau aromele.
*Există și materiale precum teflonul sau fundul difuzorului, adăugate diferitelor tipuri de tigăi pentru a le îmbunătăți proprietățile.
Satisfied customers
4,53/5 - Excelent
Bazat pe 136.627 de recenzii
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.