zer praf
Descriere
Zerul NOW praf este superior formei lichide, deoarece are o durată lungă de valabilitate și nu necesită refrigerare. Zerul este o sursă excelentă de proteine și calciu.
Proprietăți și beneficii ale zer praf
Majoritatea brutarilor profesionisti iti vor spune ca zara este o necesitate pentru orice bucatarie. Este acid și reacționează cu bicarbonatul de sodiu alcalin pentru a crea bule de dioxid de carbon, dând produselor de panificație acea textură ușoară și pufoasă caracteristică.
Cum să obții zer praf?
Se recomandă să faceți clătite cu zară, să urmați instrucțiunile pentru orice amestec de clătite și să înlocuiți laptele din rețetă cu lichid de zară reconstituit. Pentru a se reconstitui în lapte de unt, amestecați 1/4 cană de pulbere în 8 oz. pahar cu apa.
Compoziția zer praf
Cremă dulce de zer praf (lapte).
Tabel nutrițional
-
Pentru 30 Grame
-
Grăsimi lipidice2 G
-
Acizi grași saturați1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați15 G
-
Zaharuri15 G
-
Fibre dietetice0 G
-
Proteinele10 G
-
Sare0 G
-
Valoare energetică120 Kcal
-
Calciu355 Mg
-
Fier0 Mg
-
Potasiu477 Mg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.