Sos de soia organic Tamari Shoyu
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Sos de soia Tamari Shoyu Bio de la Mimasa, acest produs este realizat cu (soia organică netransgenică, grâu integral, apă, sare de mare și semințe de koji), dar procesul de fermentație a fost accelerat cu căldură controlată, astfel încât produsul să fie gata în o săptămână. Rezultatul final este un sos de soia.
Indicație
Conține cei 9 aminoacizi esențiali și acid acetic, care inhibă poluarea și ajută la depășirea oboselii corpului. De asemenea, ne ajută sistemul digestiv, ne sterilizează împotriva organismelor dăunătoare sănătății noastre și poate ajuta la acidificarea altor alimente.
Mod de preluare
Este recomandat să adăugați o cantitate mică de sos de soia (echivalentul unei lingurițe de persoană) pentru a spori aroma preparatului. Pentru gătitul cărnii sau peștelui se poate folosi în loc de ulei, deși folosind o cantitate mai mare decât aceasta.
Ingrediente
Tamari-shoyu, soia
Certificat
ES-ECO-019-CTTabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele8 G
-
Grăsimi lipidice0.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați8.7 G
-
Zaharuri2 G
-
Sare5.17 G
-
Sodiu5.5 G
-
Valoare energetică70 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.