Mimasa
Hatcho miso
55,61 LEI
Ai nevoie de ajutor?

Hatcho miso

400 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Hatcho miso de la Mimasa este o pastă de soia fermentată cu semințe de koji timp de trei ani lungi și cu făină de orz prăjită. Acest miso din soia conține puțini carbohidrați și un procent ridicat de proteine.
Vizualizați descrierea
55,61 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Sărac în carbohidrați
  • Nepasteurizat

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (2)

Descriere

Hatcho miso de la Mimasa este o pastă de soia fermentată cu semințe de koji timp de trei ani lungi și cu făină de orz prăjită. Acest miso din soia conține puțini carbohidrați și un procent ridicat de proteine.

Indicație

Procesul de fabricare a Hatcho Miso este împărțit în patru etape: prima este prepararea koji (Aspergillus oryzae), apoi prepararea boabelor de soia, procesul de amestecare a koji cu boabele de soia și, în final, fermentarea miso-ului. Soia se prepară prin spălare și înmuiere. Dimensiunea sa crește de 2,2 ori. Sunt apoi fierte la abur, lăsate să se răcească și amestecate cu koji și sare de mare. Întregul amestec este apoi zdrobit.

Mod de preluare

Se recomanda ca condiment in supe, pateuri, leguminoase si cereale. Adăugați de preferință când terminați de gătit vasul. Diluați o linguriță mică de hatcho miso per porție în supă sau bulion. Se lasa sa se odihneasca cateva minute si se serveste. De asemenea, puteți pregăti pateuri delicioase amestecându-l cu tahini și apă sau folosiți-l ca dressing în sosuri. Rețineți că nu este necesar să adăugați sare în hatcho miso, deoarece este deja un condiment care conține sare.

Condiții de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Ingrediente

Soia (58,24%), apă (30,53%), sare de mare (10,78%), făină de orz prăjită (0,45%), semințe de Koji (Aspergillus oryzae) (0,01%).

SKU: LP-0200487
RATE7XGK

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Grăsimi lipidice
    6.6 G
  • Acizi grași saturați
    0.9 G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    11.1 G
  • Zaharuri
    0.6 G
  • Fibre dietetice
    7.7 G
  • Proteinele
    22.4 G
  • Sare
    9.48 G
  • Sodiu
    3.79 G
  • Valoare energetică
    209 Kcal

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

2 întrebări

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.