Hatcho miso
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Sărac în carbohidrați
-
Nepasteurizat
Descriere
Hatcho miso de la Mimasa este o pastă de soia fermentată cu semințe de koji timp de trei ani lungi și cu făină de orz prăjită. Acest miso din soia conține puțini carbohidrați și un procent ridicat de proteine.
Indicație
Procesul de fabricare a Hatcho Miso este împărțit în patru etape: prima este prepararea koji (Aspergillus oryzae), apoi prepararea boabelor de soia, procesul de amestecare a koji cu boabele de soia și, în final, fermentarea miso-ului. Soia se prepară prin spălare și înmuiere. Dimensiunea sa crește de 2,2 ori. Sunt apoi fierte la abur, lăsate să se răcească și amestecate cu koji și sare de mare. Întregul amestec este apoi zdrobit.
Mod de preluare
Se recomanda ca condiment in supe, pateuri, leguminoase si cereale. Adăugați de preferință când terminați de gătit vasul. Diluați o linguriță mică de hatcho miso per porție în supă sau bulion. Se lasa sa se odihneasca cateva minute si se serveste. De asemenea, puteți pregăti pateuri delicioase amestecându-l cu tahini și apă sau folosiți-l ca dressing în sosuri. Rețineți că nu este necesar să adăugați sare în hatcho miso, deoarece este deja un condiment care conține sare.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Soia (58,24%), apă (30,53%), sare de mare (10,78%), făină de orz prăjită (0,45%), semințe de Koji (Aspergillus oryzae) (0,01%).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice6.6 G
-
Acizi grași saturați0.9 G
-
Carbohidrați / carbohidrați11.1 G
-
Zaharuri0.6 G
-
Fibre dietetice7.7 G
-
Proteinele22.4 G
-
Sare9.48 G
-
Sodiu3.79 G
-
Valoare energetică209 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.