Genmai miso
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Genmai miso de la Mimasa este o pastă din soia și orez brun. Se fermentează după metode tradiționale vechi de secole, în butoaie de cedru la temperatura camerei.
Indicație
Procesul de fabricație este împărțit în patru etape: prima este prepararea koji- ului, apoi prepararea boabelor de soia, apoi procesul de amestecare a koji-ului cu boabele de soia și în final fermentarea miso-ului. Soia se prepară prin spălare și înmuiere. Dimensiunea sa crește de 2,2 ori. Acestea sunt apoi aburite, răcite și amestecate cu koji și sare de mare. Apoi, întregul amestec este zdrobit. Miso Genmai de la Mimasa fermentează după metode tradiționale vechi de secole, în butoaie de cedru la temperatura camerei. În timpul fermentației, enzimele și microorganismele koji sunt activate și pentru a preveni oxidarea, pietrele grele sunt plasate deasupra butoaielor pentru a zdrobi amestecul și a separa pasta de miso de aer și pentru a accelera fermentația.
Mod de preluare
Se recomanda ca condiment in supe, pateuri, leguminoase si cereale. Adăugați de preferință când terminați de gătit vasul. Diluați o linguriță mică de hatcho miso per porție în supă sau bulion. Se lasa sa se odihneasca cateva minute si se serveste. De asemenea, puteți pregăti pateuri delicioase amestecându-l cu tahini și apă sau folosiți-l ca dressing în sosuri. Rețineți că nu este necesar să adăugați sare în hatcho miso, deoarece este deja un condiment care are sare.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Soia (60,86%), orez brun (26,08%), sare de mare (11,30%), apă (1,74%), semințe de Koji (Aspergillus orizae) (0,02%).
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice7 G
-
Acizi grași saturați0.9 G
-
Carbohidrați / carbohidrați9.1 G
-
Zaharuri8.2 G
-
Fibre dietetice7.7 G
-
Proteinele12.1 G
-
Sare10.18 G
-
Sodiu4.07 G
-
Valoare energetică163 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.