Mimasa
Genmai miso
44,68 LEI
Ai nevoie de ajutor?

Genmai miso

400 G
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Genmai miso de la Mimasa este o pastă din soia și orez brun. Se fermentează după metode tradiționale vechi de secole, în butoaie de cedru la temperatura camerei.
Vizualizați descrierea
44,68 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (1)

Descriere

Genmai miso de la Mimasa este o pastă din soia și orez brun. Se fermentează după metode tradiționale vechi de secole, în butoaie de cedru la temperatura camerei.

Indicație

Procesul de fabricație este împărțit în patru etape: prima este prepararea koji- ului, apoi prepararea boabelor de soia, apoi procesul de amestecare a koji-ului cu boabele de soia și în final fermentarea miso-ului. Soia se prepară prin spălare și înmuiere. Dimensiunea sa crește de 2,2 ori. Acestea sunt apoi aburite, răcite și amestecate cu koji și sare de mare. Apoi, întregul amestec este zdrobit. Miso Genmai de la Mimasa fermentează după metode tradiționale vechi de secole, în butoaie de cedru la temperatura camerei. În timpul fermentației, enzimele și microorganismele koji sunt activate și pentru a preveni oxidarea, pietrele grele sunt plasate deasupra butoaielor pentru a zdrobi amestecul și a separa pasta de miso de aer și pentru a accelera fermentația.

Mod de preluare

Se recomanda ca condiment in supe, pateuri, leguminoase si cereale. Adăugați de preferință când terminați de gătit vasul. Diluați o linguriță mică de hatcho miso per porție în supă sau bulion. Se lasa sa se odihneasca cateva minute si se serveste. De asemenea, puteți pregăti pateuri delicioase amestecându-l cu tahini și apă sau folosiți-l ca dressing în sosuri. Rețineți că nu este necesar să adăugați sare în hatcho miso, deoarece este deja un condiment care are sare.

Condiții de depozitare

A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Ingrediente

Soia (60,86%), orez brun (26,08%), sare de mare (11,30%), apă (1,74%), semințe de Koji (Aspergillus orizae) (0,02%).

SKU: LP-0200486
2VFNKS5H

Tabel nutrițional

  • Pentru 100 Grame
  • Grăsimi lipidice
    7 G
  • Acizi grași saturați
    0.9 G
  • Carbohidrați / carbohidrați
    9.1 G
  • Zaharuri
    8.2 G
  • Fibre dietetice
    7.7 G
  • Proteinele
    12.1 G
  • Sare
    10.18 G
  • Sodiu
    4.07 G
  • Valoare energetică
    163 Kcal

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

1 întrebări

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.