Sare neagră de Himalaya
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Sarea neagră de Himalaya Ecoidees, o aromă cu sulf care înlocuiește ouăle, este folosită ca aromă în tradițiile culinare din Himalaya și Asia. În India, se numește în special Kala Namak.
Indicație
Acest condiment este compus în principal din componente de clorură de sodiu și sulf care conferă sării aroma și mirosul deosebit. Are aspectul unor cristale clare de la roz maro până la violet închis când este întreg. Sarea neagră de Himalaya este folosită în principal în gătit vegetarian datorită aromei sale care amintește în mod surprinzător de ouă. Adăugarea de sare neagră la tofu mătăsos permite în special tortilla 100% vegană. Sarea neagră își are adepții și în gătitul de zi cu zi: stropiți-o pe orez și paste, aroma sa unică și mai ales originală va seduce pe mai mult de unul! Furnizorul nostru de sare neagră de Himalaya, situat în Pakistan, este și cel de la care achiziționăm sare roz de Himalaya de aproape 15 ani.
Ingrediente
Sare neagră de Himalaya
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.