Lev'sarrasin
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fabricat în franța
Descriere
Ce este preparatul de hrișcă Lev'sarrasin de la Ma Vie sans Gluten?
Lev'sarrasin de la Ma Vie sans Gluten este un dospit fermentabil fără gluten care poate fi folosit cu toate amestecurile de făină și/sau amidon.
Perfect pentru a-ți crește pâinea și brioșurile, manual sau într-o mașină de pâine cu programul special de pâine fără gluten; le va da și un gust bun de hrișcă.
Punga este potrivită pentru utilizarea a 1 kg de făină(e)
Cum să utilizați Ma Vie Lev’sarrasin fără gluten?
Reteta de paine organica fara gluten datorita Lev'sarrasin:
Vei avea nevoie:
- 500 g faina(i) fara gluten
- 25 g de drojdie de hrisca
- 10 g sare
- 1 lingura ulei de masline
- precum si 450-500ml apa calduta
Amestecă toate ingredientele într-un castron de salată folosind o lingură de lemn până obții un aluat moale, dar nu lipicios.
Apoi turnați aluatul într-o formă de prăjitură unsă cu ulei și lăsați la dospit 1,5 până la 2 ore la temperatura camerei, sub o cârpă umedă.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 200-230°C (th 7-8) apoi gătiți timp de 30 până la 40 de minute, urmărind gătirea.
Ingrediente
Drojdie de hrișcă (76%), quinoa.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice3.5 G
-
Acizi grași saturați0.8 G
-
Carbohidrați / carbohidrați59 G
-
Zaharuri6.8 G
-
Fibre dietetice7.8 G
-
Proteinele19.4 G
-
Sare0.03 G
-
Valoare energetică361 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.