Kuzu 100% vegetal
Valori ale produsului
-
Vegetarian
Descriere
Kuzu este rădăcina procesată de Pueraria Thumbergiana sau Pueraria Hirsuta Matsum care a fost folosită în mod tradițional pentru a combate febra, tulburările intestinale, oboseala și slăbiciunea în general. Este foarte important ca calitatea și puritatea kuzu să fie asigurate, în comparație cu imitațiile moderne pe bază de făină de săgeată, cartof dulce sau porumb, care sunt mai ieftine, dar nu produc efectele produsului autentic. Kuzu-ul lui Mimasa Ifigen ofera o garantie completa si fara amestecuri de nici un fel, astfel ca efectele sale sunt asigurate.
Kuzu-ul nostru provine din prefectura Kagoshima, pe insula Kyushu, unde este cultivat de mai bine de 100 de ani și, în prezent, se produce 90% din kuzu japonez. Pregătirea acestui aliment sănătos nu sa schimbat cu greu de secole. Se prepară din rădăcini cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani și cântărind aproximativ 10 kg. Aceste caracteristici sunt optime pentru producția de cea mai bună calitate.
Indicație
Beneficiile Kuzu
Decoctul de Kuzu a fost folosit în mod tradițional pentru a promova transpirația și pentru a calma febra atunci când aveți o răceală sau o gripă. Copiii au o natură yang, așa că caracterul neutru al kuzu este foarte potrivit.
Acest aliment extrage excesul de apa din intestine si le lubrifiaza: amelioreaza simptomele de diaree si constipatie. Reda puterea intestinului astfel incat isi recupereaza miscarile peristaltice si promoveaza un nivel bun al florei intestinale. In acest fel, este indicata in special pentru constipatia intestinului dilatat din cauza excesului de fructe, zahar, cafea si bauturi artificiale.
Kuzu oferă o mare ușurare în cazurile de gastroenterită sau când stomacul nu tolerează niciun lichid sau solid. În cazurile de ulcer gastric, stratul gelatinos protejează pereții stomacului și ajută ulcerul să se vindece după câteva săptămâni.
Mod de preluare
Mimasa Ifigen kuzu se prepară prin diluarea a două lingurițe într-un pahar cu apă rece și fierbere timp de cinci minute, până când capătă o consistență gelatinoasă, incoloră sau roz, și aproape transparentă. După aceea, se condimentează cu Tamari organic sau Tamari-shoyu organic. În preparatele culinare, este folosit ca îngroșător natural datorită aromei sale lipsite de gust. Astfel, se poate dilua și în apă rece și se adaugă în ultimele minute de gătire a supelor, a legumelor, a tocăniței, a tartelor de legume sau a prăjiturii (întinzându-le pe suprafața lor înainte de a o introduce la cuptor).
De asemenea, servește ca dressing în salate sau pentru gătit pește, printre altele. Aroma sa neutră se combină perfect cu orice aliment dulce sau sărat și este ușor de digerat datorită purității sale. În plus, puteți adăuga în preparat un umeboshi de Mimasa Ifigen și îl puteți fierbe atunci când dorim să stimulăm ficatul și să ajutăm la reglarea constipației.
Ingrediente
Kuzu conține rădăcină de Pueraria Thumbergiana și Pueraria Hirsuta Matsum.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidiceG
-
Acizi grași saturațiG
-
Carbohidrați / carbohidrați84 G
-
ZaharuriG
-
Fibre dieteticeG
-
ProteineleG
-
Sare0.02 G
-
Valoare energetică336 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.