Arpagic tocat ecologic
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara alergeni
-
Bio-eco
-
Fără bpa
Descriere
Arpagicul este o plantă din același gen ca ceapa și usturoiul ale căror tulpini subțiri și goale sunt consumate ca condiment. Are o aromă marcată de ceapă, dar mai moale și mai elegantă.
Indicație
Se consumă în mod normal crud și este un excelent aditiv la o salată, o supă, creme, vichyssoise, la omletă sau presărat deasupra unui pește sau carne de pasăre copt, este perfect pentru toate tipurile de tocane, poți amesteca și untul cu arpagic care se lasa apoi sa se topeasca deasupra carnurilor proaspete la gratar. Mulți bucătari îi prețuiesc atât de mult aroma încât o folosesc frecvent pentru a aroma uleiurile și oțeturile.
Mod de preluare
Este recomandat pentru uz culinar, asezoneaza dupa gust.
Condiții de depozitare
A se pastra la temperatura camerei, intr-un loc racoros si uscat ferit de lumina.
Ingrediente
Arpagic* (100%).
(*) Din agricultura ecologica.
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.