Veggie burger
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara soia
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Fara aditivi
-
Fara zahar adaugat
Descriere
Nuveg Veggie Burger este o formulare simplă care, după hidratare și amestecare, are ca rezultat un înlocuitor de carne cu aroma și textura ideală pentru a te bucura de o masă extrem de sănătoasă, rapid și ușor.
Indicație
Burgerul Veggie pe bază de Proteine Vegetale Texturate (PVT) are aproximativ 30% proteine, așa că o porție de 210 g (o dată reconstruită) asigură 20 g de proteine (într-o friptură sunt 10 g și în două ouă sunt 15 g).
Prin urmare, oferă o cantitate excepțională de proteine și nutrienți în forma sa biodisponibilă. Conținut ridicat de vitamine și minerale esențiale, precum și proteine complete. Alternativa vegetala la carne si ideala de combinat in toate retetele tale. O opțiune proteică absolut simplă, ușoară și neutră.
Burgerul Veggie de la Nuveg este o alternativă fantastică la proteinele animale. Este mult mai durabil, are un proces de producție simplu și fără chimicale și gătește rapid, recomandat pentru toate vârstele și toate genurile. Nu contine soia.
La fel ca toate produsele nuveg, The Veggie Burger este vegan, foarte slab procesat, fără gluten, fără lactoză, fără soia, fără OMG sau alți alergeni și Clean Label.
Principalele avantaje:
- Textura carnoasa delicioasa.
-Alternativa fantastica la proteinele de origine animala.
-Usor de facut.
- Nu soia.
-Index glicemic foarte scăzut.
- Sursa de proteine.
- Proteinele ajută la creșterea masei musculare.
- Proteinele ajută la păstrarea masei musculare.
- Proteinele contribuie la menținerea oaselor în condiții normale.
-Fără gluten și lactoză.
- Indicat pentru vegetarieni si vegani.
-Ușor de digerat.
- Are efecte antioxidante.
- Fabricat in Europa.
-Foarte slab procesate.
- Conținut ridicat de fibre.
-Fără toxice, supus unor controale riguroase de calitate.
-Fără alergeni (fără gluten, vegan, BIO, fără zahăr, fără arome artificiale).
- Proteine alternative și durabile.
Mod de preluare
1. Într-un bol, adăugați întregul conținut al Veggie Burger, adăugați: 250 ml apă foarte rece (5 ºC pentru ca aluatul să fie foarte rece) și ulei (40 ml) și amestecați până obțineți un aluat omogen. Dacă nu aveți apă rece (5ºC) puteți, alternativ, să lăsați aluatul la congelator timp de 15 minute.
2. Frământați amestecul cu mâna pentru a forma Burgerul și gătiți-le în tavă sau la cuptor după bunul plac.
Odată reconstruit, rezistă la frigider până la 5 zile și la congelator până la 3 luni.
Pentru 135 g de preparat Veggie Burger, obții 420 g de burger vegan odată hidratat, echivalent cu 3-4 burgeri.
Precauții
Persoanele care urmează diete restrictive ar trebui să-și consulte profesionistul din domeniul sănătății sau nutriționistul. Atenție: Întrerupeți utilizarea dacă apare orice reacție adversă.
Condiții de depozitare
A se pastra la loc racoros (de preferinta 5-15ºC), ferit de lumina directa. În condiții uscate (de preferință RH 55-60%) și curat. Odată deschis ambalajul, se închide ermetic și se depozitează din nou în condițiile descrise pentru a evita expunerea la umiditatea ambientală, aderența mirosurilor și contaminarea microbiană.
Ingrediente
Proteine texturate (mazăre și faba), amidon, metilceluloză, praf de ceapă, fibre vegetale, arome, sare, pudră de sfeclă roșie.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice2 G
-
Acizi grași saturați1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați26 G
-
Zaharuri3 G
-
Fibre dietetice37 G
-
Proteinele30 G
-
Sare1 G
-
Valoare energetică1216 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.