Proteine vegetale texturate în benzi Bio
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Fara gluten
-
Fara coloranti
-
Fără zahăr
-
Fara lactoza
-
Fara conservanti
-
Fara arome artificiale
-
Bio-eco
Descriere
Fâșiile fără carne Energy Feelings Textured Vegetable Protein (PVT) au 53% proteine, așa că o porție de 50 g asigură 21 g de proteine (într-o friptură sunt 10 g, iar în două ouă 15 g). cantitatea de proteine și nutrienți în forma sa biodisponibilă. Conținut ridicat de vitamine și minerale esențiale, precum și proteine complete. Alternativa vegetala la carne si ideala de combinat in toate retetele tale. O opțiune proteică absolut simplă, netedă și neutră, care este gustoasă.
Fâșiile fără carne de Proteine Vegetale Texturate (PVT) de la Energy Feelings sunt ideale pentru a te bucura de o masă extrem de sănătoasă, rapid și ușor. În plus, sunt foarte gustoase, deoarece cu diferite combinații obținem un număr mare de rețete.
Indicație
Beneficiile proteinelor vegetale texturate în fâșii fără carne
- Aromă delicioasă, ușor sărată, care seamănă cu carnea atunci când este asezonată.
- Alternativă fantastică la proteinele animale.
- Fără soia.
- Aplicații și rețete nesfârșite.
- Sărac în grăsimi.
- Ideal pentru diete de control al greutății.
- Indicele glicemic foarte scăzut.
- Sursă de proteine 53%.
- Sursa de fibre.
- Fara gluten si lactoza.
- Potrivit pentru vegetarieni și vegani.
- Cu certificare ecologica (bio).
- Fabricat în Europa.
- Fără toxice, supus unor controale riguroase de calitate.
- Fara alergeni (fara gluten, vegan, BIO, fara zahar, fara arome artificiale).
- Alternativă mai sănătoasă la soia și la produsele foarte procesate.
- Fără procesare chimică.
- Proteine futuriste datorită amprentei sale durabile.
Mod de preluare
(1) Per porție (30-50 g), rehidratați (PVT) adăugând 2 căni (50 g) de benzi texturate fără carne la 1 cană de apă fierbinte (200 ml) cu o linguriță de sare timp de 15 minute.
(2) Îndepărtați excesul de apă. Veți obține 200 g de carne tocată vegană gata de sot, coacere sau prăjit.
(3) Folosiți-l în rețetele dvs. ca alternativă la carne în aceeași proporție cu aceasta.
(4) Odată rehidratat, se poate păstra câteva zile la frigider, iar în general, se folosește ca și cum ar fi carne
Pentru a obține fâșii vegane de vită, amestecați: 5% suc de rădăcină de sfeclă, 5% sos de soia și 3% oțet.
Condiții de depozitare
A se pastra in recipiente inchise, la temperatura camerei, ferit de lumina directa. În condiții uscate și curate. Durata de pana la 12 luni in ambalajul original sigilat.
Ingrediente
Proteine din mazăre*, proteine din fasole* și sare.
(*) Din agricultura ecologica.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice4.1 G
-
Acizi grași saturați0.9 G
-
Carbohidrați / carbohidrați15 G
-
Zaharuri2.9 G
-
Fibre dietetice15 G
-
Proteinele53 G
-
Sare1.2 G
-
Valoare energetică339 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.