Piure de caju
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Bio-eco
Descriere
Piureul de caju al lui Jean Herve se consumă cel mai bine în bucătărie, diluat cu puțină apă. Merge foarte bine cu toate tipurile de legume crude.
Indicație
Nucile de caju, un arbust răspândit în India, în La Reunion, în America și în Africa, nucile de caju sunt uscate cu aer cald în fabrica noastră. Acest proces de uscare blând și natural îi dezvoltă aroma și îi îmbunătățește digestibilitatea.
Mod de preluare
Se recomandă să curățați un avocado, să îl amestecați cu o lingură de piure de caju, sucul de la o lămâie, o jumătate de pahar de apă, un praf de sare și piper.
Ingrediente
Nuci de caju din Vietnam.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice43.1 G
-
Acizi grași saturați8.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați26 G
-
Fibre dietetice3.1 G
-
Zaharuri7.4 G
-
Sare0.03 G
-
Proteinele21.2 G
-
Valoare energetică601 Kcal
-
Mangan1.7 Mg
-
Meci494 Mg
-
Cupru1.9 Mg
-
Vitamina b1 / tiamina0.5 Mg
-
Magneziu255 Mg
-
Vitamina k37.4 Μg
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.