Morcov ras local eco
Economisește cu aceste pachete
Descriere
Pe lângă aroma sa proaspătă și dulce, textura crocantă și culoarea portocalie uimitoare, este o sursă puternică de vitamine și nutrienți.
Indicație
Morcovii sunt bogați în diferiți nutrienți. În special în vitamina A și carotenoide. Acum, sunt și o sursă de minerale precum: potasiu, fosfor, magneziu, iod și calciu; si, pe de alta parte, vitamina B3 (niacina), vitaminele E si K si folati. Carotenoizii acționează ca un compus antioxidant care este transformat în vitamina A. Această vitamină specială, cunoscută și sub numele de retinol, ajută la promovarea bunei funcționări a retinei umane. Morcovul este o legumă cu conținut ridicat de apă, care este o sursă bună de fibre. Acest lucru îi conferă proprietăți digestive care sunt foarte importante pentru sănătatea sistemului digestiv.
Mod de preluare
Morcovul este unul dintre cele mai versatile ingrediente din bucătărie, este ideal în salate. De exemplu însoțit de măr și varză.
Precauții
Poate contine urme de gluten, soia, susan si telina.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Morcov*, apă, oțet alb, sirop de agave, sare și vitamina C. *Din agricultura ecologică.
Certificat
ES-ECO-019-CT.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.1 G
-
Acizi grași saturați0.02 G
-
Carbohidrați / carbohidrați3.3 G
-
Zaharuri3.3 G
-
Proteinele0.6 G
-
Sare1 G
-
Valoare energetică19 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.