Miere de munte
Valori ale produsului
-
Produs 100% natural
Descriere
Mierea de Munte Alemany este o culoare chihlimbar mai mult sau mai puțin închisă. Aroma mierii de munte este intensa si persistenta (asemanatoare cu o padure toamna) si un gust pronuntat.
Indicație
Mierea are multe proprietăți terapeutice. Poate fi folosit extern datorită proprietăților sale antimicrobiene și antiseptice, deoarece ajută la vindecarea și prevenirea infecțiilor în rănile superficiale și arsuri. Datorită calităților sale astringente și catifelante, este folosit și în cosmetică: creme, măști de curățare a feței, tonice etc. De asemenea, este un bun conservant natural și un aliat împotriva îmbătrânirii, deoarece conține antioxidanți care opresc apariția radicalilor liberi. Bogata in vitamine, minerale si aminoacizi, mierea este si un puternic agent antimicrobian care ajuta la combaterea racelii: un vas cu lapte sau o infuzie foarte fierbinte cu o lingura de miere este intotdeauna un bun remediu. Dintre puținele minerale pe care le conține, cele mai frecvente sunt: calciul, cuprul, fierul, magneziul, manganul, zincul, fosforul și potasiul. Aproape jumătate din aminoacizii existenți, acizii organici (acetic și citric, printre altele) și vitaminele complexului B și vitaminele C, D și E sunt de asemenea prezente.
Mod de preluare
Se recomandă să se undă cu pâine prăjită sau pâine, ideală pentru micul dejun sau gustare.
Condiții de depozitare
A se consuma in 20 de luni de la data ambalajului.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Proteinele0.4 G
-
Carbohidrați / carbohidrați75.1 G
-
Zaharuri75.1 G
-
Grăsimi lipidice0.6 G
-
Fibre dietetice0.1 G
-
Sare0.01 G
-
Acizi grași saturați0 G
-
Valoare energetică302 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.