Pâine Ciabatta cu măsline fără gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Organic
-
Fara ulei de palmier
-
Bio-eco
Descriere
Pâinea ciabatta cu măsline fără gluten de la Schnitzer este lungă, subțire, cu măsline verzi și negre. Este o mâncare organică și delicioasă.
Indicație
Pâinea Ciabatta cu măsline fără gluten este fragedă și aromată la culoare. Fiecare pachet conține două baghete. Produs de calitate si aroma excelenta.
Mod de preluare
Se recomandă coacerea pâinii neambalate anterior într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 10 minute. Tot în prăjitor de pâine pentru aproximativ 2 minute.
Precauții
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odată deschis, se păstrează la rece și se consumă de preferință în decurs de două zile. Poate conține urme de lupin, ouă, susan, soia și derivații acestora.
Condiții de depozitare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente
Apă, amidon de porumb organic, aluat de orez fermentat organic, măsline organice (6%), făină organică de in, ulei de floarea soarelui organic, făină de orez organic, făină de porumb organic (3%), coajă de semințe de psyllium organic, proteină din mazăre organică, dextroză organică, organic Drojdie, sare de mare, făină de guar organică, xantan.
Certificat
DE-OKO-003Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice5.3 G
-
Acizi grași saturați0.7 G
-
Carbohidrați / carbohidrați25 G
-
Zaharuri0 G
-
Fibre dietetice6.6 G
-
Proteinele3.9 G
-
Sare1.4 G
-
Valoare energetică177 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.