Fibre de alge agar agar
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Produs 100% natural
Descriere
Alge marine Agar Agar Strips de la Porto Muiños este jeleul mării. Se foloseste ca agent de ingrosare, stabilizator si gelificant in: gemuri, jeleuri, sucuri, compoturi, prajituri, creme, creme, inghetate, maioneze si alte sosuri. Se remarcă prin conținutul ridicat de fibre și este bogat în minerale precum sodiu, potasiu, calciu și magneziu.
Mod de preluare
Hidratare : A se consuma in mod natural in supe si salate. Puneți fibrele de agar agar în apă caldă (50oC / 122oF). După 20 de minute capătă o textură fibroasă. După 2-3 ore gelatinos.
Gătire : A se utiliza ca agent de gelifiere și/sau agent de îngroșare. Fierbe fibrele de agar agar timp de 4 minute, amestecând pentru a facilita dizolvarea. Odată dizolvat, se lasă să se răcească. Gelatina agar-agar își menține textura la temperatura camerei.
- Textura foarte moale 0,8 g / 500 ml (0,16%)
- Textura moale 1,5 g / 500 ml (0,3%)
- Textura tare 5 g / 500 ml (1%)
- Textura foarte tare 7 g / 500 ml (1,4%)
Precauții
Acest produs este potrivit pentru publicul larg, cu excepția : sugari și copii mici.
Condiții de depozitare
A se pastra ermetic intr-un loc racoros si uscat, la temperaturi intre 2 si 30°C. A se păstra departe de orice sursă de miros. Odată deschis, se păstrează la loc uscat și se consumă înainte de data de consum.
Ingrediente
Alge agar-agar, extract de plante de origine marina, Gelidium cartilagineum.
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice0.5 G
-
Acizi grași saturați0.1 G
-
Carbohidrați / carbohidrați2.7 G
-
Zaharuri0.5 G
-
Fibre dietetice85 G
-
Proteinele0.5 G
-
Sare0.45 G
-
Valoare energetică188 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
1 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.