Fasole mung organică
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Vegetarian
-
Bio-eco
Descriere
Fasolea mung organica de la ECOSANA este o leguminoasa bogata in proteine si carbohidrati complecsi folosita pe scara larga in mancarea indiana si chineza.
Fasolea Mung de la ECOSANA este obținută din sisteme de agricultură durabile, prietenoase cu mediul, care respectă riguros standardele de producție ecologică: Fără pesticide, îngrășăminte sau erbicide de origine sintetică. Fara aditivi, coloranti, arome, arome... Fara organisme modificate genetic.
Aroma sa dulce și textura moale îl fac un ingredient foarte versatil care se adaptează atât la tocane, cât și la salate, precum și un excelent acompaniament pentru carne și pește. Este indicat să-l lași la macerat câteva ore pentru a elimina substanțele care provoacă flatulență (nu-l lași prea mult timp, deoarece se înmoaie mai repede decât alte leguminoase). În plus, fiind bogate în aminoacidul lizină, sunt ideale pentru a profita la maximum de proteine în dietele vegetariene și vegane. Origine: Agricultura non-UE
Mod de preluare
Pentru o digestie ușoară, se lasă la macerat 4-6 ore înainte de gătire, până când pielea începe să se desprindă puțin, folosind 4 căni de apă pentru fiecare cană de fasole pentru carne si peste
Precauții
Conține Soia. Poate contine urme de gluten, susan si nuci
Ingrediente
Fasole mung organic* (mungo)(100%).
(*) Din agricultura ecologica.
Certificat
ES-ECO-016-CL
Tabel nutrițional
-
Pentru 100 Grame
-
Grăsimi lipidice1.2 G
-
Acizi grași saturați0.3 G
-
Carbohidrați / carbohidrați62.8 G
-
Zaharuri1.5 G
-
Fibre dietetice16.3 G
-
Proteinele23.3 G
-
Sare0.03 G
-
Valoare energetică313.5 Kcal
Specificații
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.