NAT-ALI
Drojdie de prajituri organica fara gluten
8,14 LEI
Ai nevoie de ajutor?

Drojdie de prajituri organica fara gluten

50 G de pulbere
Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
Praful de copt Nat-Ali este folosit la dospit aluaturilor din produse de patiserie sărate și dulci. Fără gluten și fosfat.
Vizualizați descrierea
8,14 LEI
În stoc
Cumpără-l astăzi și primește-l de la
Nu putem confirma data livrării. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Puncte de fidelitate

Prin achiziționarea acestui produs, poți obține pentru următoarea ta comandă până la

puncte = dezmembrare

Cum funcționează?

Naturitas Club Câștigă puncte de fiecare dată când faci o achiziție Plasați comanda dvs. și veți obține 5 puncte de discount pentru fiecare LEI cheltuită. 1 LEI cheltuit = 5 puncte

Naturitas Club Primește puncte suplimentare pentru alte acțiuni Completează-ți profilul, abonează-te la newsletter-ul nostru sau evaluează produsele pe care le-ai comandat. Vei câștiga până la 50 de puncte pentru fiecare acțiune

Naturitas Club Răscumpără-ți punctele la următoarea comandă Și... primești o reducere automată când finalizezi comanda! 100 puncte: reducere de 1 LEI

Recenzie magazin (4.70 / 5) EXCELENT
  • Plată sigură cu:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Retururi

Puteți returna produsul dacă nu a fost folosit și este în ambalajul său original.în termen de 14 zile de la data livrării confirmate al comenzii.

Vă vom explica cum funcționează returnările de comenzi pas cu pas:

  1. Vă rugăm să contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți, indicând numărul comenzii.
  2. Împachetează și pregătește coletul.
  3. Livrați pachetul către transportator.
  4. Așteptați pentru restituirea sumei pe metoda dvs. de plată.

Cum pot solicita o rambursare?

Valori ale produsului

  • Fara gluten
  • Bio-eco

Descriere

Întrebări și Răspunsuri (2)

Descriere

Praful de copt Nat-Ali este folosit la dospit aluaturilor din produse de patiserie sărate și dulci.

Fără gluten și fosfat.

Indicație

Aluatul crește prin simpla reacție naturală a ingredientelor atunci când acestea sunt așezate în anumite condiții de umiditate și căldură. Bicarbonatul de sodiu face ca aluatul să crească prin eliberarea de dioxid de carbon. Acidul tartric activează eliberarea de dioxid de carbon; se obtine din drojdia si tescovina vinurilor din distilerie. Amidonul de porumb, o bază neutră, păstrează proprietățile fiecărui ingredient. Praful de copt este folosit pentru dospit aluat în produse de patiserie sărate și dulci. Ridicarea aluatului se face printr-o simpla reactie naturala a ingredientelor atunci cand acestea sunt puse in anumite conditii de umiditate si caldura.

Mod de preluare

Doza recomandata: 2 lingurite pentru 250g de faina.

Se amestecă uscat praful de copt cu o parte din făină pentru o mai bună distribuție.

Condiții de depozitare

Păstrați pulberea la temperatura camerei într-un loc uscat.

Ingrediente

Amidon de porumb*, agenți de creștere: bicarbonat de sodiu, acid tartric.

* Produse din Agricultura Ecologica.

Certificat

FR-BIO-01

SKU: LP-0140066
BBFUFKRX35S

Specificații

  1. Nu există întrebări pentru acest articol încă.

Întrebări și Răspunsuri

2 întrebări

Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.