Drojdie de prajituri organica fara gluten
Economisește cu aceste pachete
Valori ale produsului
-
Fara gluten
-
Bio-eco
Descriere
Praful de copt Nat-Ali este folosit la dospit aluaturilor din produse de patiserie sărate și dulci.
Fără gluten și fosfat.
Indicație
Aluatul crește prin simpla reacție naturală a ingredientelor atunci când acestea sunt așezate în anumite condiții de umiditate și căldură. Bicarbonatul de sodiu face ca aluatul să crească prin eliberarea de dioxid de carbon. Acidul tartric activează eliberarea de dioxid de carbon; se obtine din drojdia si tescovina vinurilor din distilerie. Amidonul de porumb, o bază neutră, păstrează proprietățile fiecărui ingredient. Praful de copt este folosit pentru dospit aluat în produse de patiserie sărate și dulci. Ridicarea aluatului se face printr-o simpla reactie naturala a ingredientelor atunci cand acestea sunt puse in anumite conditii de umiditate si caldura.
Mod de preluare
Doza recomandata: 2 lingurite pentru 250g de faina.
Se amestecă uscat praful de copt cu o parte din făină pentru o mai bună distribuție.
Condiții de depozitare
Păstrați pulberea la temperatura camerei într-un loc uscat.
Ingrediente
Amidon de porumb*, agenți de creștere: bicarbonat de sodiu, acid tartric.
* Produse din Agricultura Ecologica.
Certificat
FR-BIO-01
-
Nu există întrebări pentru acest articol încă.
Întrebări și Răspunsuri
2 întrebări
Pune o întrebare despre acest articol și vei primi un răspuns de la o mare comunitate de iubitori ai naturii.
Dacă nu îl vezi, verifică spamul, ar putea fi marcat ca spam.